dissabte, 25 de febrer del 2012

Espirals amb Xoriço


Per a fer està recepta necessitem:
  •   400g Espirals, a Polònia és que son més               barats que els macarrons.
  • 1 All
  • 2 Cebes
  • Un bon troç de Xoriç
  • 1 Pot de tomaca trossejà
  • Formatge rallat
  • Oli, sal, orenga i pebre.


Per una banda coguem la pasta i quan estiga l’escorreguem, pegant-li una remullada amb aigua freda per a que s’enduga el midó i no se’ns empastre.
 Per l’altra posem oli a la paella sofregim un poc l’all ben tallaet i tirem la ceba i sal. Quan estiga  ofegà li tirem em xoriç ben tallaet també, ho deixem com 5 minuts pegant-li voltes i aboquem el pot de tomaca. Ara ja li tireu les espècies i la sal al gust.
Quan la tomaca ja estiga fregida i amb coloret ho traguem tot del foc i junt amb la pasta ho posem en la safata de vidre.
I quan estiga tot ben remesclaet li posem el formatge rallat per damunt junt amb un poc d’orenga i ho clavem al forn (prèviament calfat) 20 minuts per baix i sense ventilador. I si voleu que el formatge és daure un poc més el poseu 5 minuts més per d’alt també i apanyat.

La matinà és pa la pasta.

Típic plat que et fas quan tornes a les 7 del mati a casa i està sol,encara que en eixe moment passes completament del forn. 

2 comentaris:

  1. i en Polònia teniu xoriço?

    ResponElimina
  2. Està mal la cosa, però les caixetes que m'envien els papis amb oli, pernil, xoriço i formatge ho arreglen tot.

    ResponElimina