diumenge, 26 de febrer del 2012

Albergínia farcida

Per fer aquesta recepta necessitem:

  • 2  Albergínies
  • 250g de carn picà
  • 1 Ceba
  • 1 All
  • Un grapat de Xampinyons
  • Beixamel (Farina, Llet, sal, pebre molt i nou moscada )
  • Formatge tallat



Es netegen i es tallen les albergínies per la meitat. Les posem al forn junt amb una xorrità d’oli uns 20 min, hem de controlar que no es cremen ni que es ressequen massa.
Per a fer el farcit (o mandanga) que anirà fins l’albergínia fregirem a una paella l’all, la ceba i els xampinyons. Una vegada estiguen ofegats tirem la carn, junt amb sal i el pebre mòlt.
Traguem les albergínies i llevem la carn amb cura per no trencar la pell. Aquesta carn li peguem una volta a la paella amb el farcit i reomplim la pell junt amb la beixamel. Ara per damunt li posem u poc de formatge rallat i al forn altra vegada uns 20 minutets per baix a 200.

Açò passa si t'han eixit "De Categoria"
Beixamel: a un perol posem oli, sal, farina, nou moscada i pebre mòlt i, quan la farina estiga fregida afegim llet. Esperem a que rebaixe per a la textura desitjada i apanyat. Heu de tindre en compte que la beixamel al forn rebaixarà, així que no la feu massa espessa.

Ací pose un enllaç on està perfectament explicat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada