dijous, 1 de març del 2012

Guisaet de carn de magre a la cervesa.

Per fer aquesta recepta necessitem:

-500g Carn de Magre (sí amb vedella està més bo però la beca no dona per a  tant)
-1 safanòria
-1 Ceba
-1 All
-1 tomaca
-1 cervesa (ací son de mig litre totes)
-1/2 pastilla de caldo de carn
-Especies: pebre mòlt,  pebre roig, fulles de llorer


Comencem tallant la carn a taquets i la salpebreu (acabe de descobrir aquesta paraula XD). A un perol calfem oli i quan estiga calent tirem la carn i l’aguantem fins que estiga doraeta. Mentrestant podeu anar tallant l’all, la ceba i la safanòria/pastanaga. Quan la carn ja estiga la traguem del perol, però sense tombar-lo per a no perdre l’oli, que és on està tota la mandanaga de la carn. Al mateix perol ara ofeguem el que tenim tallat i quan estiga tirem altra vegada la carn junt amb una tomaqueta tallada i ho deixem 5 minuts pegant-li voltes. A continuació li tirem les especies, li peguem una volta i ràpidament li tirem la cervesa i un poc d’aigua junt amb la ½ pastilla. Ara ho deixem bullir a foc lent durant 30 min. I apanyat!


Si deixeu elsplats així sempre és més
fàcil per escurar...

 


Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada