dimarts, 13 de març del 2012

Cuixes de pollastre al forn

Per a fer aquesta recepta necessitem:

  • 2 cuixes de pollastre (de les que rebaixen perquè estan a punt de caducar)
  • 2 cebes
  • 3 creïlles
  • Vi negre (Ací no tenim “Cason Historico” però per l’estil)
  • Oli, sal, pebre mòlt i orenga (preferisc “herbes provençals” però ací res de res...)



 Comencem amb les creïlles i les cebes, les tallem a “tallaetes” o làmines. I posem la ceba i desprès les creïlles a la safata de vidre, les salpebreu i li tireu una bona xorrità d’oli. 
Ara agafem les cuixes li posem sal, pebre mòlt i especies varies que vulgueu i ho posem damunt de les creïlles. A continuació amb un tassa, posem mig got de vi i un got d’aigua i ho aboquem a la safata.
Agafem la safata i al forn per dalt i per baix a 180º i en 1 horeta està fet, per supost li heu de pegar la volta al les cuixes quan estiguen doradetes.


Aquesta recepta és ben senzilla, l’únic complicat és que estigues engantxat al facebook i es creme, que no seria la primera vegà.  

Bon profit penyeti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada